A csernátoni turisztikai iroda története és célkitűzései

Magyar ˇ
szálláshelyek|vendéglátók|szolgáltatások|szabadidő|események|interaktív térkép

Rólunk 

« KEZDŐLAP

Üdvözöljük Csernáton hivatalos turisztikai honlapján!


A csernátoni Polgármesteri Hivatal szomszédságában felépült, 2014-ben átadott turisztikai információs iroda és a hozzá tartozó elektronikus, érintőképernyős infópult segítségével létrehoztunk egy 0-24 órás információszolgáltató szolgáltatást. Ezeknek a modern technológiai eszközöknek köszönhetően az idelátogató turisták bármikor tájékozódhatnak a térség turisztikai kínálatáról és az infoterminál oldalára felszerelt telefon segítségével még szállást is foglalhatnak.

A visitcernaton.ro turisztikai honlap a Tourist Informator nevezetű, országos, többcsatornás értékesítési és népszerűsítési rendszer része, melyhez szorosan kapcsolódik Székelyföld központi desztináció menedzsment rendszere is. Ez az újonnan megalkotott rendszer egyedülálló módon kapcsolja össze és népszerűsíti egész Székelyföld turisztikai desztinációit, látványosságait, szállás- és programlehetőségeit, szolgáltatásait és eseményeit. Egy rendszer, amely a Székelyföld különböző régióinak turizmusát képviselő szervezetek (lásd a Székelyföldi irodák és információs pontok térképét) mindeddig példátlan összefogásából és támogatásával született meg. A közös projekt fő célja Székelyföld népszerűsítése, az érdeklődők, idelátogató turisták naprakész információkkal történő ellátása, a környékbeli szálláslehetőségekről, szolgáltatásokról, helyi eseményekről, programlehetőségekről, látványosságokról.

Az iroda munkatársainak legfontosabb feladatai:

- szakmai segítségnyújtás és folyamatos kapcsolattartás a kistérség turisztikában érdekelt vállalkozóival
- folyamatos kapcsolattartás, szoros eggyüttmükődés és információcsere a székelyföldi turisztikai desztináció menedzsment projektben partnerséget vállalt turisztikai szövetségek és információs irodák között
- naprakész információszolgaltatás az irodába betérő vendégek számára
- az online beérkező megkeresések és információkérések rövid időn belül történő megválaszolása
- a turisztikai adatok naprakészen történő tartása, folyamatos aktualizálása

E táj és lakói egyaránt várják Önt. Ha erre jár, változatosság és nyugalom, barátság és a legendás magyar vendégszeretet kísérik majd útján.

Találkozzunk mielôbb! 


VisitCernat © 2014. Minden jog fenntartva.